طرز تهیه ی کوکوی بوچیم

دوشنبه 15 شهريور 1395
21:20
mead

طرز تهیه ی کوکوی بوچیم 🍝🍜

✨ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :

ﻫﻮﯾﺞ ﻣﺘﻮﺳﻂ : ﻧﺼﻒ

ﻗﺎﺭﭺ : 3ﻋﺪﺩ

ﭘﯿﺎﺯ : 1ﻋﺪﺩ

ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻣﺘﻮﺳﻂ : ﻧﺼﻒ

ﮐﺪﻭ : ﻧﺼﻒ

ﺍﺭﺩ ﺳﻔﯿﺪ : ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ

ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ : 5ﻋﺪﺩ🍳

ﻧﻤﮏ : ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ

ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ : ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ

ﺍﺏ : ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:

ﻫﻤﻪ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﺭﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﯾﺰ ﺧﺮﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻧﻬﺎ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺍﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺣﺎﺻﻠﻪ ﻣﯽ ﺍﻓﺰﺍﯾﯿﻢ. ﺑﻌﺪ ﺍﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﻬﻢ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ ﺑﻪ ﻃﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﻮﮐﻮ ﺩﺭ ﺍﯾﺪ.(ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﯾﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﻔﺖ ﺷﻮﺩ). ﺣﺎﻝ ﮐﻤﯽ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺻﺒﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﺩﺍﻍ ﺷﻮﺩ.ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻻﯾﻪ ﻧﺎﺯﮎ ﻭ ﮔﺮﺩ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺍﻍ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﯾﮏ ﻃﺮﻑ ﺍﻥ ﺳﺮﺥ ﺷﺪ ﻃﺮﻑ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﺮﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺳﺮﺥ ﺷﻮﺩ.



موضوعات: غذای کره ای,
[ بازدید : 641 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه امورایس(املت برنج)

شنبه 13 شهريور 1395
11:52
mead


طرز تهیه امورایس(املت برنج)

مواد لازم :

1/2 سینه مرغ یا هر گوشت دیگر

یک عدد پیاز

یک عدد فلفل سبز ( فلفل دلمه ای )

چهار عدد قارچ

4 قاشق غذا خوری سس کچاپ

یک قاش غذاخوری روغن سبزیجات ( زیتون ، ذرت و... )

4 عدد تخم مرغ

4 کاسه یا فنجان برنج پخته

نمک و فلفل

طـــــرز تهیه :

مرغ ، فلفل سبز ، قارچ و پیاز را خورد کنید.یک ماهیتابه را با روغن سبزیجات داغ کرده و مرغ ها را به آن اضافه کنید.پیاز ، قارچ و فلفل های خورد شده را هم به ان اضافه کنید و هم بزنید.برنج پخته را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.حرارات را کم کرده و سس کچاپ را اضافه نید و مخلوطـــــ کنید.

ماهیتابه دیگری را با روغن سبزیجات داغ کنید و تخم مرغی را که به هم زده اید در ماهیتابه بریزید و سریع آن را در ماهیتابه پخش کنید .موادی که قبلا با هم مخلوطـــــ کردید داخل تخم مرغ ریخته و اطـــــراف آن را بلند کنید و روی مواد مخلوطـــــ شده بکشید.در ماهیتابه را به یک بشقاب بگیرید و ماهیتابه را برگردانید تا امورایس را درون بشقاب بگذارید.

کمی سس کچاپ روی ان بریزید و سرو کنید.



موضوعات: غذای کره ای,
[ بازدید : 554 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه ی نودل قارچ و اسفناج

چهارشنبه 10 شهريور 1395
23:47
mead


طرز تهیه ی نودل قارچ و اسفناج 🍝🍲

قارچ 450 گرم

سیر خرد شده 2 حبه

روغن زیتون 1 ق غ

آب 1 ق غ

سویا سس 1 ق غ

برگ اسفناج 1 مشت

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مواد لازم برای نودل

نودل 280 گرم

روغن زیتون 1 ق غ

سیر خرد شده 5 حبه

سویا سس 3 ق غ

روغن کنجد 1 ق غ

روغن زیتون را در تابه ریخته روی حرارت بگذارید تا گرم شود . سیر را اضافه کرده 30 – 45 ثانیه تفت دهید تا عطرش بلند شده شروع به تغییر رنگ کند . قارچها را که اسلایس کرده اضافه کنیدو هم بزنید . آب و سویا سس را اضافه کرده و روی حرارت متوسط به طبخ ادامه دهید تا قارچ ها نرم شود . اسفناج را در دو مرحله اضافه کرده هم بزنید تا نرم شود . نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت برداشته کناری بگذارید .

نودل ها را مطابق دستور پشت بسته بپزید .

در یک تابه یزرگ روغن زیتون ریخته و گرم که شد سیر ها را اضافه کرد ه 30 – 45 ثانیه تفت دهید تا عطرش بلند شده شروع به تغییر رنگ کند . شعله را کم کرده سویا سس و روغن کنجد را اضافه کنید هم بزنید و سس قارچ و اسفناج را هم اضافه نمایید و در آخر نودل ها را که پخته اید اضافه نمایید و هم بزنید تا کاملا به سس آغشته شند .

نودل ها را گرم سرو کرده و با دانه های کنجد و فلفل خرد شده تزئین نمایید و در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه بزنید



موضوعات: غذای کره ای,
[ بازدید : 399 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دستور پخت غذای بیف رول ژاپنی

چهارشنبه 10 شهريور 1395
23:46
mead


دستور پخت غذای بیف رول ژاپنی

مواد لازم

6 برش گوشت استیک

12 شاخه مارچوبه

12 عدد پیاز

1 عدد هویج

ربع فنجان سس سویا

2 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق غذاخوری روغن نباتی

40 گرم کره

100 گرم قارچ ریز، خرد شده

پلو برای سرو کنار بیف رول

طرز تهیه

یک قابلمه آب را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. در این حین گوشت ها را از عرض نصف کنید. هر نیمه را بین دو کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید یا با وردنه آنقدر فشار دهید تا ضخامت گوشت 4 میلیمتر شود. این کار را برای بقیه تکه های گوشت تکرار کنید.

مارچوبه و پیاز را خرد کنید و به حالت نوارهای باریک به طول 8 سانت درآورید. هویج را هم به همین شکل از طول ببرید. مارچوبه و هویج را 30 ثانیه در آب جوش فرو کنید. سپس پیازها را اضافه کنید و 30 ثانیه در آب جوش فرو کنید. آب آنها را بگیرید و در آب یخ بیندازید و دوباره آب آنها را بگیرید. روی دستمالی بگذارید تا آب آنها کشیده شود.

برای پیچیدن بیف رول ها، یک تکه بیف را روی سطح صافی بگذارید. یک تکه مارچوبه، یک تکه هویج و یک تکه پیاز روی بیف بگذارید و آن را محکم بپیچید و با خلال دندان محکم کنید تا باز نشود. این کار را برای بقیه سبزیجات و بیف ها تکرار کنید.

سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید. بیف رول ها را به آن آغشته کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی شعله متوسط داغ کنید. حالا رول ها را یکی یکی اضافه کنید و حدود 5 دقیقه همه جای آنها را تفت دهید تا قهوه ای شوند و کمی بپزند. سپس آنها را به بشقاب منتقل کنید و روی آنها را بکشید تا گرم بمانند. برای همه رول ها این کار را تکرار کنید.

ماهیتابه را تمیز کنید و آن را روی شعله گذاشته و کره را اضافه کنید تا آب شود. قارچ های خرد شده را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند. بقیه مخلوط سس سویا را به آن اضافه کنید و نیمجوش کنید. سپس از روی شعله بردارید.

بیف رول ها را در کاسه های موردنظر تقسیم کنید و روی آنها سس قارچ بچکانید و در کنار پلو سرو کنید.



موضوعات: غذای کره ای,
[ بازدید : 396 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه غذای کره ای رامن(نودل)

شنبه 6 شهريور 1395
23:26
mead

طرز تهیه غذای کره ای رامن(نودل)

مواد لازم:

نمک به میزان لازم

سیر 3تا 4حبه

رب گوجه فرنگی به میزان لازم

نودل یک بسته

پیازچه 1عدد

هویج 1عدد

فلفل به میزان لازم

کره (یا روغن(اختیاری)) 1قاشق غذاخوری

سبزیجات(دلبخواه)

این غذا فوق العاده ساده و خوشمزه است...غذای محبوب کره ای هاست ..

طرز تهیه:

اول بگم که بهتون پیشنهاد میکنم که از نودل گوشت استفاده کنید چون طعم بهتری رو هارمونی میده...

یه قابلمه رو پر آب میکنیم و اجازه میدیم تا جوش بیاد...

وقتی جوش اومد نودل رو بهش اضافه میکنیم و ادویه نودل رو هم بهش اضافه میکنیم.

وقتی نودل مقداری شل شد همش میزنیم حالا رشته هاش سوا شدن... بعد سبزی هامونو خورد میکنیم تا فاصله ای که رشته ها سوا شن...

حالا سبزیجات خورد شده رو اضافه میکنیم، یه همی میزنیم و یه قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی بش اضافه میکنیم.خب حالا همش میزنیم یه 2-3 دقیقه ای وای میسیم و در صورت تمایل کره رو به غذا اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا کره اب بشه و با غذا مخلوط بشه بعد غذا مون اماده اس....^_____^

نکات:

1)این غذا در کره به صورت بسیار بسیار تند سرو میشه.

2)میتونید داخل غذا مقداری سس سویا هم بریزید تا خوشمزه تر بشه.

3)برخی به این غذا گوشت،مرغ،ژامبون و سیب زمینی و حتی تخم مرغ آبپز هم اضافه میکنن.

4)اگر دوست دارید غذا رو کمی آبدار بردارید.این غذا حتی میتونه مثل سوپ با آب تهیه بشه.

5)در صورت تمایل مقدار کمی زعفران و آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.



موضوعات: غذای کره ای,
[ بازدید : 432 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به Korean news است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]