طرز تهیه ی نودل قارچ و اسفناج
طرز تهیه ی نودل قارچ و اسفناج 🍝🍲
قارچ 450 گرم
سیر خرد شده 2 حبه
روغن زیتون 1 ق غ
آب 1 ق غ
سویا سس 1 ق غ
برگ اسفناج 1 مشت
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای نودل
نودل 280 گرم
روغن زیتون 1 ق غ
سیر خرد شده 5 حبه
سویا سس 3 ق غ
روغن کنجد 1 ق غ
روغن زیتون را در تابه ریخته روی حرارت بگذارید تا گرم شود . سیر را اضافه کرده 30 – 45 ثانیه تفت دهید تا عطرش بلند شده شروع به تغییر رنگ کند . قارچها را که اسلایس کرده اضافه کنیدو هم بزنید . آب و سویا سس را اضافه کرده و روی حرارت متوسط به طبخ ادامه دهید تا قارچ ها نرم شود . اسفناج را در دو مرحله اضافه کرده هم بزنید تا نرم شود . نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت برداشته کناری بگذارید .
نودل ها را مطابق دستور پشت بسته بپزید .
در یک تابه یزرگ روغن زیتون ریخته و گرم که شد سیر ها را اضافه کرد ه 30 – 45 ثانیه تفت دهید تا عطرش بلند شده شروع به تغییر رنگ کند . شعله را کم کرده سویا سس و روغن کنجد را اضافه کنید هم بزنید و سس قارچ و اسفناج را هم اضافه نمایید و در آخر نودل ها را که پخته اید اضافه نمایید و هم بزنید تا کاملا به سس آغشته شند .
نودل ها را گرم سرو کرده و با دانه های کنجد و فلفل خرد شده تزئین نمایید و در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه بزنید
[ بازدید : 395 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]